Over ons

Over

ONS

Over

ONS

Impakt Tribe is het eerste impact only matchmaking platform om tech Impact start-ups te verbinden met een groot internationaal netwerk van Impact investeerders, we delen onze Impact investing kennis en bouwen geweldige Investor decks met onze 20 + jaar ervaring in sales & marketing.

Wist je dat 80% van elke investeringsaanvraag is standaard, wij leveren die standaard format en komen samen met jou tot het perfecte “investor deck”.
Hierdoor zijn wij snel, volledig en super voordelig.

ONZE MISSIE
“Het bouwen van geautomatiseerde tools om 1 miljoen Impact Tech bedrijven te helpen in contact te komen met Impact investeerders en hen te helpen om financiering te krijgen en hun impact te versnellen en te vergroten”.

ONZE VISIE
“Het creëren van een betere wereld door Impact Tech bedrijven toegang te geven tot jarenlange opgedane zakelijke kennis, vaardigheden en toegang geven tot impact kapitaal”.

Waarom,

HOE &WAT

Waarom,

HOE &WAT

WAAROM
Wij geloven dat impact ondernemers de belangrijkste drijfveren zijn om van de wereld een betere en gezondere plek te maken. Door ondernemers te helpen bij het verkrijgen van investeringen ondersteunen we de ontwikkeling van duurzame producten en oplossingen en zorgen we ervoor dat onze wereld nog generaties lang ons thuis is.

HOE
Wij gebruiken beproefde formaten om jouw Start-up op de best mogelijke manier te presenteren om de kans te maximaliseren om de aandacht van de juiste Impact investeerders te krijgen via ons ”Impact only” matchmaking platform.

WAT
Wij helpen Impact Tech Start-ups om een perfect Investor deck te bouwen en hen te verbinden met ons Int. netwerk van impact investeerders.

Ons

TEAM

Waarom,

HOE &WAT

Jeroen van der Heide

Jeroen van der Heide

Hallo, mijn naam is Jeroen van der Heide Ecopreneur & Co-founder van Impakttribe.com: Jouw Tribe voor het vinden van Impact investeerders!

Jeroen is een energieke, creatieve geest die hoofd en hart in de juiste dosis combineert.
Als student dacht hij al buiten de gebaande paden en heeft altijd gezocht naar een pad dat innovatief en anders was, dit werd zijn specialiteit en hij gebruikte deze kennis om zijn vorige 2 innovatieve start-ups te lanceren.

Waarom zou je naar mij luisteren?
Hoeveel van jullie zijn er klaar voor en bereid om je impact gedreven business te laten groeien?

Nu is hier de tweede vraag: hoeveel van jullie zouden graag 60% van je kostbare tijd besteden aan het vinden van kapitaal voor je bedrijf. Dat klinkt toch niet zo aantrekkelijk?

Geloof me, ik heb die weg bewandeld en het is niet erg leuk, want je wilt doen wat je het allerliefste doet en dat is je bedrijf opbouwen en een verschil maken in de wereld in plaats van geld najagen. Ik heb geld ingezameld voor mijn tweede start-up met crowdfunding en met investeerders. Ik heb meer dan 100 tech bedrijven geholpen om hun Investor deck te bouwen en hen voor te stellen aan Impact investeerders en hen te helpen bij het verkrijgen van financiering.

Merijn Kegel

Merijn Kegel

Merijn Kegel, creatief denker, succesvol ondernemer, auteur en online marketing ‘whiz-kid’ die in 2005 zijn eerste bedrijf ‘Webalist Webmarketing’ startte. Nu helpt de Webalist groep meer dan 600 bedrijven – van “Zelfstandigen” (ZZP) tot meer dan 900 werknemers – om hun bedrijf uit te breiden.

Merijn is ook een bedrijfsmentor en helpt ondernemers om hun bedrijf (snel) te laten groeien met minder inspanning en betere resultaten. Hij schreef een boek over hoe een bedrijf te starten vanuit een idee in 6 eenvoudige stappen (ACROSS).
Merijn is zeer pragmatisch en resultaatgericht. Gemakkelijk en persoonlijk.
100% “Let’s do it” mentaliteit

Leer hoe je een Impact Investor deck bouwt die Impact Investors willen lezen!

Note: volgens onderzoek gedaan door DocSend, besteden investeerders gemiddeld 3 minuten en 44 seconden per Investor deck.