Aanbevelingen

Enkele

Aanbevelingen

Enkele

Aanbevelingen

Jeroen was de reden waarom ik ervoor koos om samen te werken met Impakt Tribe. Zijn kennis en ervaring in de mode-industrie gaf me het comfort dat hij de juiste persoon was om mijn startup naar een hoger niveau te tillen. Ben jij een oprichter van een modebedrijf en heb je hulp nodig om investeerders te overtuigen om in jou te investeren? Of heb je misschien wat moeite met je business model? Neem dan contact op met Jeroen. Hij is de beste man voor de job!

6 december 2018 Nelli Jeloudar

Co-founder BundleBoon

Jeroen is een echte competente en toegewijde mode-expert. Hij is in staat om tot de kern van je idee te komen en ondersteunt je bij de voorbereiding van je Investor deck voor investeerders. Ik beveel Jeroen van harte aan.

11 november 2018 Edwin Rojer

Founder Outfox

Jeroen werd zeer goed ondersteund en gaf zeer nuttig advies aan de vooravond van het leveren van een belangrijk Investor deck. Ik geloof dat hij een getalenteerde coach is, een uitstekende luisteraar en een inzichtelijk waarnemer van innovaties en het beleggerssentiment. Grote dank aan Jeroen.

16 september 2018 Lea Estherhuizen

Founder & Wider

Ik ontmoette Jeroen toen ik deelnam aan een start-up accelerator in Amsterdam die Fashion for Good heette. Ik vond Jeroen meteen super omdat hij me aanmoedigde om met zijn begeleiding tot mijn eigen conclusies en ideeën te komen. Hij heeft een waanzinnig Impact investor deck gemaakt hierdoor kon ik de funding ophalen die ik nodig had.Hij is een empowerment type consultant en ik beveel hem van harte aan om met hem samen te werken.

30 oktober 2017 Jane Palmer

Founder nature coatings

Jeroen is mijn huidige mentor als onderdeel van het Fashion for Good Accelerator programma. In weinig tijd, een paar sessies, zowel face to face als op Skype, heeft Jeroen een belangrijke toegevoegde waarde in mijn presentaties flow en strategie. Zijn inbreng was en is cruciaal voor het programma en voor het succes van mijn startup. Iedereen die met Jeroen werkt, krijgt direct waarde uit zijn feedback en kennis tijdens mentorship sessies.

22 oktober 2017 Neliana Fuenmayor

Oprichter A Transparant Company

Download gratis e-book!

Leer hoe je een Impact Investor deck bouwt die Impact Investors willen lezen!

Leer hoe je een Impact Investor deck bouwt die Impact Investors willen lezen!

Note: volgens onderzoek gedaan door DocSend, besteden investeerders gemiddeld 3 minuten en 44 seconden per Investor deck.