FAQ

Frequently asked

QUESTIONS

Helpt u ook met onze Go to Market strategie?Over

ONS

Hoe verschilt Impakt Tribe van andere matchmaking platforms?

Impakt Tribe heeft een duidelijke visie en focus om alleen te werken met impact gedreven bedrijven en hen te verbinden met impact investeerders. Je kunt zeggen dat wij de expert op dit gebied zijn!

Kan ik nu beginnen?

Ja, boek een tijdslot in onze online agenda of neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken met één van onze experts op hello@impakttribe.com

Helpt u ook met onze Go to Market strategie?

Ja, dit is één van onze sterke punten en is zeer belangrijk om uw propositie te verkopen aan investeerders. Veel van de marketingstrategieën waarmee wij je kunnen helpen, vereisen dat je ruim van tevoren begint wanneer je van plan bent om te lanceren. Het is nooit te vroeg en mijn advies is altijd om te beginnen voordat je er klaar voor bent.

Met andere woorden, als je einddoel is om je Go to market strategie sterker te maken, dan wil je NU beginnen met het opbouwen van je publiek, het vinden van je doelgroep en het testen van de markt. Impakt Tribe zal je helpen om duidelijkheid te krijgen hoe je dat moet doen.

Helpt u ook met onze financiële modellering?

Ja, wij doen dit ook, investeerders zijn erg gebrand op cijfers en de tractie die je al uit de markt hebt om betere financiële projecties te maken waarop zij kunnen vertrouwen, alles draait allemaal om vertrouwen.

Wat is impact investeren?

In saaie termen zijn Impact-investeringen “investeringen die in de eerste plaats gericht zijn op positieve sociale effecten. Financiële rendementen zijn belangrijk, maar niet het belangrijkste. De belegging van de investeerder is in de eerste plaats bedoeld om sociale impact te genereren (impact first)”.

Bij Impakt Tribe splitsen we de zaken op in het Waarom, Wie en Wat van impact.
We spreken over investeren als “zorg dragen voor de Tribe”, wat betekent dat we ervoor moeten zorgen dat wij, onze families, buren, de gemeenschap, de planeet en toekomstige generaties toegang hebben tot de essentiële middelen die nodig zijn om te overleven, te groeien en gelukkig te zijn.

WAAROM:
Om te overleven, te groeien en gelukkig te zijn.

WIE:
Wij, onze families, buren, gemeenschap, gemeenschap, planeet en toekomstige generaties.

WAT:
Toegang tot de essentiële hulpbronnen.

Het is een Win-Win-Win-Win-Win.

Is Impakt Tribe exclusief voor Impact ondernemers in NL?

Deze ‘Tribe’ is er voor elke Impact entrepreneur. Je kunt overal ter wereld wonen, zolang je maar een internetverbinding hebt:)

Werkt uw Investor deck voor allerlei Impact bedrijven?

Het korte antwoord is, ja. De methodiek voor het bouwen van een Impact Investor deck (ontwikkeld door Impakt Tribe) kan worden toegepast op alle soorten Impact gedreven bedrijven.

Hoewel de voorbeelden die we gebruiken tijdens het bouwen van het Investor deck misschien niet jouw specifieke oplossing weerspiegelen, de methode achter het bouwen van een succesvol Impact Investor deck en het voeren van een succesvolle investeringscampagne is universeel.

Klaar om te gaan? Laat het ons weten en neem contact met ons op!

Heb je nog steeds geen antwoord op je brandende vraag? Stuur gerust een e-mail naar hello@impakttribe.com

Your biggest fan.

Download gratis e-book!

Leer hoe je een Impact Investor deck bouwt die Impact Investors willen lezen!

Leer hoe je een Impact Investor deck bouwt die Impact Investors willen lezen!

Note: volgens onderzoek gedaan door DocSend, besteden investeerders gemiddeld 3 minuten en 44 seconden per Investor deck.