Diensten

Wie is

IMPAKT TRIBE

Wie is

IMPAKT TRIBE

Impakt tribe is het eerste impact only matchmaking platform om Impact start-ups te verbinden met een groot internationaal netwerk van Impact investeerders.
Wij helpen je om je Impact business te optimaliseren en je bedrijf 100% klaar te maken voor investeerders, door het optimaliseren van de documenten, het waarderen van het investeringsvoorstel en het benaderen van de juiste Impact investeerders voor de beste deal. We houden het graag simpel en kort (KISS). We hebben slechts drie stappen in het proces naar succes.

 

i

1. INVESTOR DECK

In samenwerking met de Impact start-up maken we een professioneel Impact Investor deck en financieel plan. Slimme online tools en ons online platform worden gebruikt voor een efficiënt proces.

 

2. CAMPAGNE

De startup wordt geplaatst op het Tribe-only platform en wordt gepresenteerd aan ons internationale netwerk van Impact investeerders, die allemaal serieuze en actieve informele Impact investeerders zijn.

3. INVESTERING

Indien gewenst ondersteunen wij Impact startups en Impact investeerders in de onderhandelingen en due diligence zodat het proces sneller kan verlopen en er een optimale deal wordt bereikt voor alle betrokken partijen, wij gaan voor Win-Win-Win.

Als ik dit eerder

HAD GEWETEN!

Als ik dit eerder

HAD GEWETEN!

Waarom zou je alles van de grond af aan willen maken als je slimme tools hebt die je ontzettend veel tijd (de grootste asset voor een start-up) besparen?

Onderwerpen waar we je mee gaan helpen zijn:

Impact Investor Deck

Het bouwen van een meeslepend verhaal naar investeerders toe met een aantrekkelijk design

Financiële modellering

Samen bouwen van een uitstekend financieel model

Uitvoeren campagne

Wij introduceren je aan ons Int. netwerk van Impact investeerders

Terms sheets

Wat te zoeken en hoe te onderhandelen.

Groei & Aannames

Identificeer de ‘key drivers’ en creëer samen de juiste aanpak

Waardering

Je bedrijf de juiste waardering geven via onze impact waardering tools

Bedrijfsstructuur

Het opruimen van de structuur en proces om potentiële problemen aan te pakken

Due Diligence

Samen de due diligence voorbereiden en opstellen

l


Wettelijke overeenkomsten

Onder andere term sheets, convertible notes, NDA, due diligence etc.

Fundraising Strategie

Meester worden van het ophalen van kapitaal bij Impact investeerders

Go to Market Strategie

Hoe ga jij je doelgroep bereiken en hoe stuur je ze door jouw sales funnel

Mindset

Een bedrijf runnen is ’topsport’ en je hebt de  juiste mindset nodig om je doelen te bereiken

Sustainable development

GOALS

Sustainable development

GOALS

De Sustainable Development Goals (SDG’s) dagen alle Impact ondernemers en investeerders uit om hun impact op mens en planeet te meten en te beheren – positief en negatief, bedoeld en onbedoeld. Deze Global Goals bieden een gemeenschappelijke basis voor eerder geïsoleerde tribes. Ze gelden voor grote en kleine ondernemingen, publieke en private kapitaalmarkten en ontwikkelingsfinanciering.
Ze zijn even relevant voor ondernemers en investeerders die zich richten op ESG-risicomanagement als voor degenen die zich richten op positieve, beoogde veranderingstheorieën.

De SDG’s roepen op tot een gezamenlijke inspanning om tot een gezamenlijke set van doelstellingen en indicatoren te komen, waarbinnen bedrijven en investeerders hun rol kunnen differentiëren en communiceren op basis van hun sociale / milieudoelstellingen en prestaties.

Impakt Tribe heeft naast het helpen van impact bedrijven om hun SDG doelen te behalen, Impakt Tribe heeft doel # 17- “Partnership for the goals” omarmd. We werken o.a. samen met topbedrijven die in staat zijn om te meten welke impact prestaties van de verschillende Impact ondernemers en investeringen tegen de SDG’s te begrijpen.

Onze

PARTNERS

Onze

Partners

Leer hoe je een Impact Investor deck bouwt die Impact Investors willen lezen!

Note: volgens onderzoek gedaan door DocSend, besteden investeerders gemiddeld 3 minuten en 44 seconden per Investor deck.